Formëzimi Partneritetet ri diplomatik për aktuale globale Sfidat

nga Bill Weiss më 19 dhjetor 2008
19 dhjetor 2008
DACOR House, 1801 F Rruga
Program
930 - 1000 Regjistrimi
1000 - 1015 Hapja & Vërejtje përshëndetur
Ambasadori William Weiss, Konsulli i Maltës
Ministri Jezusi Domingo, Misioni Filipine në Gjenevë të OKB-së
1015 -1230 Prezantimet

Ati Richard Mullins,

Roman Kryepeshkopata Katolike e Arlington
Dr Buddhapriya Mahathera,
Siddharth United Misioni Mirëqenies Sociale
Z. Andrew Walter,
Apostullimin për relikeve të Shenjta
Z. Albert Santoli,
Azi-Amerikë Initiavite
Ms Dovelyn Ranniveig Akuini,
Instituti Politika e Migracionit
Znj Grace Valera-Jaramilo,
Migrant Komisioni i Trashëgimisë
Mr Josh Weissburg,
Instituti Aspen / Rinovo LLC
Dr Bongkot Sitthipol
Gjithashtu në Pjesëmarrja; Maria Gloria Camus, Ambasada e Kilit, Chavdar Dimov, Ambasada e Bullgarisë, Joan Luka Hills, frm Diplomati i SHBA OKB-së, Stephen D. Hayes, Qendra Ndërkombëtare për Fenë dhe Diplomaci, Gail Paine, Sekretari i Përgjithshëm, Universal Paqe Federatës SHBA, Jesse A. Gatachalian, Migrant Komisioni i Trashëgimisë

Nga Ngjarje

Komentet janë të mbyllura për këtë term.