Misioni në Filipine

nga Bill Weiss më 19 prill 2011

Misioni në Filipine

Nga shkurti 23 to 5 mars 2011

DSSG mori pjesë në një mision të gjerë në Filipine.
Ambasadori. William Weiss, ambasadori. Jezusi Domingo dhe njeriu ynë në terren
Komunikim. Ramon Moreno mori pjesë në shumicën e takimeve.

Takimi ynë i parë ishte me ambasadorin HE Benjamin B.Domingo,
FRM Nënsekretari i Shtetit i cili kryeson Shoqatën Diplomatike të
St Gabriel. Ambasadori Domingo gjithashtu shërben si dekan i Ligjit Manila
College kolegj vjetër ligji në Filipine themeluar në vitin 1899.

Kjo pasdite ne Komunikim. Moreno dhe veten vizituar San Sebastian Catherdral
një katedrale madhështore gothic ndërtuar në fillim të shekullit
e cila është keq në nevojë për riparim dhe kemi rënë dakord për të marrë e avokaturës
i këtij riparim si një projekt i DSSG. Ne gjithashtu vizitoi Jose Reyes
Spital Qeveria dhe ranë dakord për të ndihmuar avokat për lehtësim të ndihmës mjekësore.

Të njëjtën pasdite ne u bekuar me një takim privat me kardinali
Rosales. Kardinali ka interes të madh në shoqëri dhe e pyeti
që të ketë foto të tij merren veshur dekorim tonë. Kardinali personalisht
na kërkuar për të marrë në përpjekjet ndërfetare paqes midis të krishterëve
dhe muslimanët. Ne ramë dakord që kjo do të ishte një përpjekje Nobel për ne për të ndërmarrë.

Gjithashtu, ndërsa në Manila kemi pasur mbledhjen e grupit me të Ushqimit të Kombeve të Bashkuara
dhe Bujqësi Organizata dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë. Të dyja
Takimet u zhvillua në selinë e OKB-së në Manila.

Takime të veçanta u zhvillua po ashtu me Departamenti Filipine e
Punëve të Jashtme, Dhoma Evropiane e Tregtisë, Federata e
Tagalogisht kineze Dhoma e Tregtisë.

Pas Manila grupi u nis për Davao në rajonin e Mindanao
ku u takua me kryetarin e komunës së Davao dhe mbajti një konferencë shtypi lokal
në qendrën e menaxhimit të emergjencave.

Nga Ngjarje

1 Koment

    Trackbacks & Pingbacks

    1. Derrick
    mi40x shqyrtim . Blej tuaj të shkëlqyer ese nga një kompani me përvojë të cilat mund të japin kohe. blej ese lirë . Festat në Spanjë . Hundeversicherung