Lidhjet globale

All - Shoqatat Diplomatike (MB)

Asociación de Diplomáticos Escritores (MEX)

Vëllazëria Lum Gerard

Congrosso Europeu

Trafiku diplomatik (OJQ-të) (US)

Diplomacia & Negocios (BR)

Directorio Kulturore (AR)

KE

Ndërtesa Zgjidhja e konflikteve Bashkimi Evropian / e paqes

Ligji Ambasada

Aleanca Ndërkombëtare e Knights katolike (IR)

Idealist.org OJQ-së (USA)

Diplomacia ndërkombëtare

Organizatat ndërkombëtare

Marrëdhëniet ndërkombëtare (MB)

Apostullimin për gërmadha të Shenjta

Kisha Katolike në Australi

Katolik Kanada (AK)

Katolik SHBA

Komuniteti katolik

Forumi Katolik

Katolike Online

Catholiclinks.org

Christsites

Katolike e në Tokën e Shenjtë, Al-Bushra.

Traditat katolike e paqes

Botërore katolike

Çdo katolike Thing

Urdhërat, Dekore dhe Medalje

Ordenskreuz

Indonesian Komuniteti katolik

Komisioni Ndërkombëtar Ruajtja

Spitali Motrat Misioni Outreach

Kalorësit e Shën Thomas More (BEL)

Mande Organizatat Bilaterial

OJQ Directory Hungarian (HU)